2021 European Technology Winner 2021 European Technology Winner
BLOG
Türkiye'nin en yeni emlak platformu
Web Tasarımı     2013-11-24 00:00:00

Türkiye'nin en yeni emlak portalı evkolay.net internet yayınına başladı. Günümüzde hızla gelişen gayrimenkul sektöründe ihtiyaçları karşılamak için internet sayfalarının kullanımı oldukça artmıştır. Gayrimenkul sahipleri bu internet sayfalarını kullanarak alım, satım ve kiralama işlemlerini daha pratik bir şekilde yapmaktadırlar. Yakın zamanda bu internet sayfalarına Evkolay isimli bir emlak portalı daha katılmıştır. 


Evkolay.net emlak portalı hem bireysel gayrimenkul sahiplerine hem de emlakcılara mevcut portföylerini değerlendirmelerine olanak sağlamaktadır. Sade, anlaşılır ve güzel bir arayüz ile göze hitap eden bir tasarıma sahip olan ev kolay emlak portalı aynı zamanda çok işlevsel bir sitedir. Sayfaya girdiğinizde tüm sayafaya hakim oluyorsunuz ve aradığınıza hemen ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca site içi arama motoru da otomatik kelime tanıma aracı ile aradığınız kelimeyi ototmatik olarak tanımaktadır. Bu da aradığınız kriter ve özelliklere ulaşmanızı hızlandırmaktadır. Bireysel kullanıcılar için ilan vermek te bir o kadar basit. Site içerisinde üst kısımda bulunan ilan ver butonuna tıklayarak evkolay emlak portalına ücretsiz üye olup ardından ilanınızı ekleyebiliyorsunuz. Pratik bir şekilde ilana ve ilan veren kişiye ait bilgileri doldurup ilanınızı evkolay.net emlak portalında yayımlayabilirsiniz. Bu sayede internet arama motorlarında gayrimenkul arayan kişiler ilanlarınıza evkolay.net ile daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşacaklardır.

 

Türkiye genelinde emlak alım satım işi yapan emlakçılar da ev kolay'a üye olabilmektedirler. İlk 30 gün ücretsiz üyeliğe sahip olan bu emlakcılar daha sonrasında üyelik tipleri ve seçenekler içerisinden birini seçerek evkolay.net emlak portalına üye olabilirler. Emlakçılar üyelik tipi dahilinde ev kolay emlak portalına birçok ilan ekleyebilmektedirler. Bu da ellerindeki portföyleri sanal ortamda  daha çok alıcıya ulaştırmalarını sağlamaktadır.


Hem bireysel hem kurumsal emlakcılara bu altyapıyı sağlayan evkolay.net emlak portalı Türkiye'nin lider portalları içerisinde yerini almış, ileri görüşlü şirket idarecileri, donanımlı teknik kadrosu ve pazarlama ekibi ile sizlere daha iyi hizmet vermeyi prensip edinmiştir. 


Artık gayrimenkullerinizi değerlendirmek ev kolay ile çok daha kolay. 

Tüm internet kullanıcılarını evkolay.net emlak portalımıza bekliyoruz . . .