2021 European Technology Winner 2021 European Technology Winner
BLOG
Kurumsal mail adresi kullanmak bize ne kazandırır?
KURUMSAL     2019-03-15 13:52:28
Kurumsal mail adresi kullanmak bize ne kazandırır?

Kurumsal mail adresi kullanmak bize ne kazandırır?

Neden kurumsal mail adresi kullanmalıyım? Kurumsal mail adreslerinin ücretsiz mail adreslerine göre avantajları nelerdir? Dezavantajları var mıdır? Kurumsal mail adresi ücreti ne kadardır? Bu yazımızda aklınızdaki sorular için aradığınız bütün cevapları bulabilirsiniz.

Artık gelişen teknolojiyle ve hemen her kurumun kendisine ait bir web sitesi olmasıyla birlikte üretici-tüketici/firma-müşteri arasındaki iletişim de ağırlıklı olarak elektronik ortamlara taşınmış durumda. Durum bu olunca elektronik postalarda haliyle vazgeçilmez oluyor. Tam da bu aşamada mail hesabınızın hangi ismi taşıdığı önem kazanıyor. Peki mail hesabımızın hangi isimde olduğu neden önemli?

Kurumsal mail adresi kullanmanın ilk akla gelen faydası müşteri sizi daha çok ciddiye alacak olmasıdır. Örneğin abc tekstil olarak tüketicilere firmanıza fayda sağlayacağını düşündüğünüz bir kampanyayı mail yoluyla iletmek istiyorsunuz. Mailinizi abctekstil@gmail/Hotmail vb. ücretsiz mail hesaplarından atmak yerine info@abctekstil.com şeklindeki kurumsal bir hesaptan göndermeniz müşterilerin bu maile güvenebilmesi ve ciddiye alması açısından oldukça önemlidir.

Peki sadece müşteriler için mi kurumsal mail hesabı kullanmalıyız? Tabi ki de hayır. Kurumsal mail adresiniz sadece müşterilerle olan ilişkilerinizde değil şirket içindeki iletişim içinde önem taşıyor. Şirket çalışanları arasındaki iletişimde oldukça hızlı bir ortam yaratan kurumsal mail adresiniz aynı zamanda güvenliğiniz ve verilerin gizliliği açısından da kurumunuza büyük bir fayda sağlıyor.

Genel olarak baktığımızda avantajlarını kurumsal kimliğin yansıtılması, müşteriye verilen değerin gösterilmesi, mail alma kapasitesi, şirket çalışanları arasında iletişimin kolaylaştırılması ve iş yazışmalarının güvenliği olarak sayabiliriz. Dezavantajları için ise ücretsiz mail adreslerine göre yalnızca yıllık ücretini söyleyebiliriz. Fakat karşılığında aldığınız hizmetin bu maliyeti fazlasıyla karşılayacağını bilmelisiniz. Ödeyeceğiniz ücret domain hizmeti aldığınız firmaya ve belirlediğiniz kotaya göre değişiklik göstermekle birlikte aylık 20 ila 130$ arasındadır. Aylık 20$ maliyetinde bir kurumsal mail hizmeti alırsanız 100 gb lık bir kotaya sahip olmuş olursunuz.

Kurumunuza veya şahsınıza ait mail hesabı açmak ya da teknik destek almak için info@medyator.net mail adresimizden veya 0352 224 42 20 telefon numaramızdan bize ulaşabilirsiniz.